SITUAȚII DE SCHIMB 
     
     Notificarea de schimb se face în scris la contact@dianastanciu.ro sau telefonic, în termen de 14 zile calendaristice începând din ziua în care Cumpărătorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de Cumpărător, intră în posesia fizică a produsului.
     Cumpărătorul
își va alege alt produs, diferit față de cel achiziționat, pentru a îl schimba. Produsul trebuie fie pe stoc. Produsul achiziționat inițial va fi trimis prin curier de către Cumpărător către SC UMA ART MANAGEMENT SRL , Paulestii Noi, NR. 9 , Păulești, Prahova pe cheltuiala cumpărătorului. Produsele se trimit Vânzătorului în starea în care au fost primite, în cutia originală, cu toate accesoriile, cosumabilele și produsele cadou aferente, împreună cu o copie după factură. Schimbarea produsului nu va fi acceptată în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.

     Dacă schimbarea produsului este aprobată, Vânzătorul va trimite produsul ales pentru înlocuire de Cumpărător în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii notificării de la Client, dar nu înainte de a recepționa produsul inițial. În cazul în care există diferență de preț între cele două produse, se va proceda astfel:
            În cazul în care produsul achiziționat este mai scump decât produsul cu care acesta va fi schimbat, Vânzătorul îi va returna cumpărătorului diferența de preț. Suma va fi rambursată prin ordin de plată în contul clientului. Eventualele taxe de transport și de manipulare, aferente comenzii inițiale, nu se returnează.
            În cazul în care produsul schimbat este mai scump decât produsul achiziționat inițial, Cumpărătorul va primi o factură de plată cu diferența prețurilor celor două produse. Suma va fi rambursată prin ordin de plată în contul vânzătorului. Eventualele taxe de transport și de manipulare, aferente comenzii inițiale, nu se returnează.
     Următoarele produse nu beneficiază de dreptul de schimb:
     – Produsele livrate conform specificațiilor Cumpărătorului, pe bază de comandă specială (dimensiune, culoare, materialul printat etc.§);
     – Produse identice achiziționate și desigilate (peste 2 bucăți);
     – Produse care prezintă urme de deteriorare (zgârieturi, lovituri), de instalare, de folosire, de uzură sau de consum;

Scroll up
error: Content is protected !!